Naadloos behang (airtex)

Een ruimte omtoveren? Naadloos behang is een extreem duurzaam behang haarscherp naadloos geprint. Op een maximale hoogte van 5 meter en 50 meter lang. Het naadloos behang ook gemakkelijk schoon te maken.

Textielframes

Textielframes, ook wel peesdoekframes worden door ons compleet geleverd. Dit kan inclusief hoogwaardig dekostof doek of speciaal lichtdoorlatende stof. Elk formaat is mogelijk, alle frames zijn 100% maatwerk.

Privacyfolies

Etched glass folie, ook bekend als melkglas folie (privacyfolie) tegen inkijk van vergaderruimtes en/of kantoorruimtes. Laat veel licht door maar blokkeert zicht naar binnen. Vraag naar de mogelijkheden.

Sign & print, tot in de puntjes verzorgd!

Lapré Reclame is geen doorsnee signbedrijf en dat merk je al snel! Wij zijn gedreven door kwaliteit, hebben een no-nonsense mentaliteit en houden niet van poespas! Gewoon, goed geregeld!

Recente projecten

Bekijk hier recent opgeleverde projecten, hier vindt je meer foto’s en vertellen wij je hoe dit project tot stand is gekomen. Benieuwd naar nog meer mooie projecten,van autobelettering tot interieur en gevelreclames? Klik dan hier onder op meer projecten.

Grevers Groentechniek

“Wij zijn zeer tevreden over het werk dat hij heeft geleverd. Hij is erg betrokken, denkt mee en verdiept zich in de opdracht. Onze samenwerking heb ik altijd als zeer prettig ervaren.”

www.greversgroentechniek.nl

VTS Group

“Lapré ervaren wij als een prettige leverancier waarmee op makkelijke wijze afspraken zijn te maken en waarbij deze ook worden nagekomen.”

www.vts-group.nl

9,4 10
Lapré Reclame
49 Beoordelingen
Bekijk beoordelingen

Interieur signing

Prachtig naadloos behang of een ware textielframe eye-catcher op kantoor?

Adresgegevens

Lapré Reclame
Hengelder 24a
6902 PA Zevenaar

0316 - 84 71 29

Bedrijfsgegevens

KvK: 09188672
BTW: NL010975913B01

Social media

Bedrijfsgegevens

KvK: 09188672
BTW: NL010975913B01